Οι 5 καλύτεροι ιστότοποι για να αγοράσετε οπαδούς στο Facebook


Οι 5 καλύτεροι ιστότοποι για να αγοράσετε "Μου αρέσει" στο Facebook
#ΠαροχέαςΑνταύγειεςΤιμολόγησηΣυνδέσεις
#1 BCFL

"Συνολικά καλύτερος πάροχος για "Μου αρέσει"

Αξιολόγηση 5 αστέρων
 1. 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 2. Λογαριασμοί καλής ποιότητας
 3. Γρήγορη ανάκαμψη
 4. Εγγύηση διατήρησης διάρκειας ζωής
 5. Καλή υποστήριξη πελατών

$20.00

Ανά 5.000 προβολές
Πιστωτική/Χρεωστική, Bitcoin

#2 Μ.Μ.Ε.

"Μεγάλος πάροχος για μου αρέσει"

Αξιολόγηση 5 αστέρων
 1. Οπαδοί καλής ποιότητας
 2. Γρήγορος χρόνος ανακύκλωσης
 3. Καλή υποστήριξη πελατών
 4. Καλή εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 5. Καλή εγγύηση διατήρησης

$49,00

Ανά 5.000 προβολές
Πιστωτική/Χρεωστική, Bitcoin

#3 Καταιγίδες

"Εξαιρετικός πάροχος και γρήγορη υποστήριξη"

Αξιολόγηση 5 αστέρων
 1. Καλής ποιότητας ακόλουθοι
 2. Γρήγορος χρόνος ανακύκλωσης
 3. 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 4. Εγγύηση διατήρησης διάρκειας ζωής
 5. Καλή υποστήριξη πελατών

$50.50

Ανά 5.000 προβολές
Πιστωτική/Χρεωστική, Bitcoin

#4 αγοράστε1000followers

"Εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη"

Αξιολόγηση 5 αστέρων
 1. Οπαδοί αξιοπρεπούς ποιότητας
 2. Γρήγορη ανάκαμψη
 3. Πολιτική διατήρησης διάρκειας ζωής
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 5. Καλή υποστήριξη πελατών

$20.00

Ανά 5.000 προβολές
Πιστωτική/Χρεωστική, Bitcoin

#5 Κοινωνική Αυτοκρατορία

"Οργανικά "Μου αρέσει", Μεγάλη Υποστήριξη"

Αξιολόγηση 5 αστέρων
 1. Δευτερεύοντες ακόλουθοι ποιότητας
 2. Γρήγορος χρόνος ανακύκλωσης
 3. 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 4. Εγγύηση διατήρησης διάρκειας ζωής
 5. Καλή υποστήριξη πελατών

$30.00

Ανά 5.000 προβολές
Πιστωτική/Χρεωστική, Bitcoin

Αγοράστε "Μου αρέσει η δημοσίευση στο Facebook"

Γιατί να αγοράσετε οπαδούς;

Μπορείτε να αποκτήσετε άτομα για τη σελίδα σας στο Facebook, όπως μπορείτε να αποκτήσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία. Πρέπει να κοιτάξετε στο διαδίκτυο και να βρείτε έναν ιστότοπο που προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσετε τόσο "μου αρέσει" όσο και οπαδούς και στη συνέχεια να κάνετε μια συμφωνία μαζί τους σχετικά με το τι θα κάνουν για τα χρήματα.

Λοιπόν, θα πρέπει να αγοράσετε οπαδούς του Facebook;

Σίγουρα, μπορείτε να αγοράσετε οπαδούς στο Facebook. Υπάρχουν πολλές σελίδες όπου μπορείτε να αγοράσετε "Μου αρέσει" και "Ακόλουθοι" για τη σελίδα σας. Αυτά θα κοστίσουν χρήματα όμως (αλλά όχι πολλά). Θα πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο ή ένα άτομο που πουλάει τις υπηρεσίες αγοράς αυτών των "μου αρέσει" και των οπαδών. Είναι ίσως καλύτερο να κοιτάξετε στο διαδίκτυο για αυτό, επειδή δεν απαιτεί καμία πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπίδραση με έναν άνθρωπο.

Δεύτερον, νομίζω ότι αγνοείς το γεγονός ότι οι άνθρωποι πληρώνονται για να το κάνουν αυτό. Έτσι, δεν είναι τόσο απλό όσο η αγορά οπαδών, επειδή αν δεν πληρώνονταν τότε κανείς δεν θα το έκανε.

Τρίτον, νομίζω ότι αγνοείτε το γεγονός ότι αν δεν υπάρχουν αυτοί οι "ψεύτικοι" λογαριασμοί, τότε οι πραγματικοί άνθρωποι δεν θα ήταν σε θέση να αποκτήσουν περισσότερους οπαδούς. Έτσι, πραγματικά, είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερα "Μου αρέσει" στο Facebook σε δημοσιεύσεις στο Facebook

Προσελκύοντας τους οπαδούς σας στο Facebook

Εάν υπάρχει τρόπος να αγοράσετε οπαδούς στο Facebook, από ό, τι θα ήταν το ίδιο για το Instagram και το Twitter. Αν και δεν είμαι ειδικός στο μάρκετινγκ ανθρώπινων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορώ να σας πω ότι αυτή η αγορά υπάρχει – καθώς έχω δει πολλές εταιρείες να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους για να παρέχουν ακριβώς μια τέτοια υπηρεσία. Ως εκ τούτου, εάν οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν καλά χρήματα για αυτούς τους «ψεύτικους» οπαδούς, τότε σαφώς πρέπει να σκεφτούν ότι η αγορά τους θα ενισχύσει τη ζωή τους με κάποιο τρόπο.

Σε κάποιους αρέσει να ενεργούν ως επηρεαστές. Έχουν πολλούς οπαδούς και μοιράζονται τη γνώμη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – γεγονός που κάνει άλλους ανθρώπους να θέλουν να τους ακολουθήσουν, επειδή αισθάνονται ότι αυτοί οι επηρεαστές είναι ηγέτες ή trendsetters με κάποιο τρόπο. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας bots.

Πώς να προωθήσετε πραγματικά τη Σελίδα ανεμιστήρων σας για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς στο Facebook

Εκείνοι που γνωρίζουν ότι η αγορά οπαδών είναι δυνατή μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσουν αυτές τις γνώσεις οι ίδιοι για να κερδίσουν δημοτικότητα στο διαδίκτυο – και έτσι οι προσπάθειες όλων να οικοδομήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο θα γίνουν άσκοπες.
Έχω επίσης ακούσει ότι μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για την απαγόρευση της "σκιάς" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – πράγμα που σημαίνει ότι αν και έχουν πολλούς οπαδούς, κανείς δεν βλέπει ποτέ τις αναρτήσεις τους. Στο πλαίσιο της αγοράς ψεύτικων οπαδών, δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί πολύ επειδή μόλις κάποιος σας ακολουθεί εδώ και λίγο καιρό, τότε είναι απίθανο τα bots να είναι σε θέση να περάσουν τη δοκιμή. Το πιο σημαντικό, θα μπορούσατε να αγοράσετε οπαδούς του Facebook ως όπλο για τους ανταγωνιστές σας.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς οπαδών του Facebook

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να λένε ότι η αγορά και η πώληση οπαδών είναι μια πράξη απάτης, αλλά τείνω να σκέφτομαι διαφορετικά.
Σε έναν κόσμο όπου φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να είναι κάποιος, μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται λίγη ώθηση. Τι κι αν η διαδικασία αγοράς και πώλησης οπαδών δεν είναι απόλυτα ειλικρινής; Τουλάχιστον για εκείνους που έχουν αγοράσει οπαδούς μπορούν να αισθάνονται σαν να είναι κάποιος σημαντικός.

 • Οι ανταγωνιστές σας το κάνουν: Υπάρχουν πολλές εταιρείες που το προσφέρουν ως υπηρεσία. Με τις πρόσφατες αλλαγές στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις σχετικά με το πώς αυτό επηρεάζει τις επιχειρήσεις και τα άτομα που επικεντρώνονται περισσότερο στην παρουσία στο διαδίκτυο παρά στην πραγματική ουσία.
 • Ενισχύστε την κοινωνική σας αξιοπιστία: Για να το θέσουμε αυτό με απλούστερους όρους, θα δείχνετε πιο αξιόπιστοι, ώστε οι άνθρωποι να είναι πιο πιθανό να σας πάρουν στα σοβαρά, όπως η σελίδα σας ή / και να συνεργαστείτε μαζί σας. Όσο περισσότερα Likes και Followers έχετε, τόσο περισσότερη κοινωνική αξιοπιστία έχετε.
 • Πιο αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ: Μπορεί να θέλουν να κάνουν τον εαυτό τους να φαίνεται πιο δημοφιλής από ό, τι είναι, και με τη σειρά τους να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους.
 • Αυξήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις και μετατροπές: Οι άνθρωποι το κάνουν αυτό για διάφορους λόγους. ίσως η αυτοεκτίμησή τους είναι χαμηλή και έτσι αν άλλοι άνθρωποι τους βλέπουν ως δημοφιλείς τότε ίσως τους αρέσει περισσότερο; Ίσως το άτομο θέλει να πάρει καλούς βαθμούς στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο; Ή ίσως στο άτομο αρέσει να αισθάνεται σημαντικό επειδή πολλοί άνθρωποι τον ακολουθούν;
 • Αυξήστε το Φυσικό Facebook Likes vi Αυτοεκτίμηση: επιτρέποντας στη δική σας προκατάληψη να σκέφτεστε ότι η ηθική είναι ασπρόμαυρη για να χρωματίσετε αυτό το θέμα. Ίσως υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αγοράζουν οπαδούς, όπως για τη δική τους αυτοεκτίμηση;
 • Όχι πραγματικοί άνθρωποι. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με το πώς υποτίθεται ότι λειτουργεί η πλατφόρμα τώρα και αν άξιζε όλο τον κόπο.
 • Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε για την αγορά οπαδών. Είναι σίγουρα πιθανό, και πολλοί το έχουν ήδη κάνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια καλή ιδέα ή ένα σοφό πράγμα που πρέπει να γίνει.
 • Δεν είναι μια λύση 100%: Η αγορά οπαδών είναι μια πολύ βραχυπρόθεσμη λύση. Μπορεί να είναι χρήσιμο για ορισμένες επιχειρήσεις, αλλά δεν διαρκεί πολύ και υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε την παρουσία κοινωνικών μέσων που θέλετε.
 • Μειωμένος λόγος πραγματικής δραστηριότητας: Ενώ θα έχετε μια συνολική αύξηση της δραστηριότητας στη σελίδα σας, ένα μεγαλύτερο μέρος αυτής θα είναι ανενεργό. Αν αγοράσετε οπαδούς στο Facebook, θα μειώσετε την αναλογία των ενεργών οπαδών.
 • Κάπως αποδοκιμάζεται επάνω: Η αγορά των "Μου αρέσει" στο Facebook δεν είναι ακριβώς η πιο δημόσια αποδεκτή πρακτική, οπότε θα πρέπει να κρατήσετε τα πράγματα σε χαμηλά επίπεδα αν το κάνετε.
 • Απάτες είναι παντού: Ξέρω ότι ορισμένες επιχειρήσεις το κάνουν αυτό, αλλά η όλη ιδέα πίσω από αυτό μου φαίνεται μάλλον άσκοπη. Είναι σαν να έχεις πολλά λεφτά και να αγοράζεις ακριβά πράγματα. μπορεί να εντυπωσιάσεις άλλους ανθρώπους με τον πλούτο που έχεις, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα πράγματα δεν είναι πραγματικά πολύτιμα.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Είναι πραγματικά δυνατό να αγοράσετε οπαδούς του Facebook;

Γιαπ, είναι πραγματικά αποκαλυπτό! Οι άνθρωποι προσπαθούν να γίνουν διάσημοι μέσω του διαδικτύου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ζωές τους δεν εξεγέλβονται όπως ήθελαν. Αισθάνονται ότι αν μπορούν να πάρουν αρκετή προσοχή στο Facebook, ίσως συμβεί κάτι καλό.


Είναι οι αγορασμένοι οπαδοί του Facebook πραγματικοί ή ψεύτικοι;

Έτσι, μπορούν οι χρήστες να αγοράσουν οπαδούς στο Facebook; Θα έλεγα ναι. Είναι μια κοινή παρανόηση ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ακριβής απεικόνιση της πραγματικότητας.
Όχι, δεν είναι. Είναι ένας παραμορφωμένος καθρέφτης που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπική εικόνα του εαυτού τους.
Και μετά κρατιούνται από αυτή την εικόνα, όσο ψεύτικη κι αν είναι. Θα πουν στον εαυτό τους ότι είναι καλοί άνθρωποι ότι η ζωή τους έχει ένα σκοπό.

Πόσο πρέπει να κοστίζουν οι ακόλουθοι του Facebook;

Εξαρτάται από την ποιότητα των οπαδών που αγοράζετε. Μπορείτε να αγοράσετε 1.000 ακόλουθους για περίπου $ 20 έως $ 55. Προσέξτε τις φτηνές ιστοσελίδες και τις απάτες, φυσικά!

Θα αποκτήσετε οπαδούς, κλικ ή πωλήσεις όταν αγοράζετε οπαδούς του Facebook;

Οι άνθρωποι αναζητούν επίσης έναν ευκολότερο τρόπο για να βγάλουν χρήματα. Πιστεύουν ότι αν έχουν περισσότερους οπαδούς ή "μου αρέσει", ίσως κάποιος ανακαλύψει τα ταλέντα του και τους δώσει πολλά χρήματα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να διασκεδάσουν και δεν είναι πολύ σοβαροί για τη ζωή. Δεν παίρνουν τα πράγματα στα σοβαρά όπως πρέπει.
Μερικοί άνθρωποι θέλουν φίλους και δεν έχουν, οπότε τους αγοράζουν αν κάποιος μπορεί να τους πουλήσει.

Γιατί πρέπει να αγοράσω οπαδούς στο Facebook;

Οι μάρκες και οι διασημότητες πάντα συναγωνίζονται για μαζική έκκληση, οπότε οτιδήποτε μπορεί να τους δώσει περισσότερη δημοτικότητα είναι καλό. Όπως κάθε άλλο προϊόν ή υπηρεσία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύονται από διάφορα κόστη και οφέλη. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook είναι η γρήγορη ανταλλαγή πληροφοριών με σχεδόν όλους στον κόσμο αμέσως και αυτό λειτουργεί και με τους δύο τρόπους.

Πώς λειτουργεί η αγορά οπαδών του Facebook;

Το υψηλότερο κόστος είναι ο χρόνος που σπαταλάται από τους χρήστες που μετακινούνται σε δημοσιεύσεις, κοιτάζοντας εικόνες, βίντεο και διαφημίσεις. Το δεύτερο υψηλότερο κόστος είναι ο συναισθηματικός φόρος από άτομα που εκτίθενται σε περιεχόμενο με το οποίο δεν τους αρέσει ή δεν συμφωνούν , όπως ειδήσεις σχετικά με το έγκλημα, τις ασθένειες ή απλά τους ανθρώπους που μοιράζονται τις πολιτικές τους απόψεις.

Η αγορά πραγματικών οπαδών του Facebook λειτουργεί πραγματικά;

Ναι, το υψηλότερο κόστος είναι η πιθανότητα ότι οι άνθρωποι θα αγοράσουν ψεύτικους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ή likes ή / και οπαδούς. Ο καλύτερος τρόπος για να το αποφύγετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας τη δική σας κοινή λογική, εξετάζοντας ποιον ακολουθείτε και τι δημοσιεύουν.

Είναι απάτη η αγορά οπαδών του Facebook;

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος να μην χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας πιο σοφά και να αποφύγετε το κόστος που σχετίζεται με αυτό.
Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το κόστος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι να το χρησιμοποιήσετε καθόλου, αλλά αν πραγματικά αισθάνεστε ότι το χρειάζεστε επειδή όλοι οι άλλοι το χρησιμοποιούν, τότε εξετάστε προσεκτικά ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι σας και πόσο χρόνο και χρήματα θέλετε να ξοδέψετε.

Είναι παράνομο να αγοράζετε οπαδούς στο Facebook;

Όχι. Είναι επιτακτική ανάγκη για μας οι άλλοι να βλέπουν την ίδια πραγματικότητα με εμάς. Η ιδέα ονομάζεται «παρακολούθηση της πραγματικότητας», που βασικά σημαίνει να δίνεις προσοχή στο τι σκέφτονται οι άλλοι και να παρατηρείς όταν διαφωνούν μαζί σου. Είναι μια εξελικτική λειτουργία – μας εμποδίζει να βλέπουμε πράγματα που δεν υπάρχουν πραγματικά εκεί.

Μπορούν άλλοι άνθρωποι να πουν αν αγοράζετε οπαδούς στο Facebook;

Δεν. Όταν έχετε περισσότερους φίλους στο Facebook ή οπαδούς στο Twitter, δεν έχει να κάνει με το πόσα άτομα γνωρίζετε που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τους αρέσει η ανάρτησή σας – πρόκειται για τον αριθμό των ατόμων που έχουν επιλέξει να εγκρίνουν απευθείας την ταυτότητά σας κάνοντας κλικ στο "μου αρέσει" ή ακολουθώντας σας. Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό: Πρώτον, η επιθυμία για αυτό που οι φιλόσοφοι αποκαλούν «αυθεντικότητα», που σημαίνει ότι έχουμε μια ταυτότητα που αισθάνεται πραγματική και όχι κατασκευασμένη.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα αγοράζοντας οπαδούς του Facebook;

Δυστυχώς όχι, ο κόσμος θέλει προσοχή.
Μερικοί άνθρωποι είναι λίγο τρελοί και νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν διάσημοι.

Θα λάβετε μου αρέσει, δεν σας αρέσουν ή σχόλια όταν αγοράζετε οπαδούς στο Facebook;

Όχι συνήθως. Οι άνθρωποι είναι βαθιά κοινωνικά πλάσματα, και ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους που δημιουργούμε μια αίσθηση του ανήκειν είναι μέσω της αμοιβαίας αναγνώρισης.
Και ίσως το πιο σημαντικό, μας αρέσει οι άνθρωποι να μας προσέχουν. Για όλη τη συζήτηση για την «εσωτερική μας ζωή» και πόση προσοχή αποδίδουμε στις σκέψεις και τα συναισθήματα και όχι στα εξωτερικά αντικείμενα, η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ πλάσματα του περιβάλλοντός τους – όχι μόνο όσον αφορά τον υλικό κόσμο γύρω τους αλλά και την κοινωνική πραγματικότητα.

Πώς μπορώ να μοιραστώ την εμπειρία αγοράς των ακολούθων μου στο Facebook;

Είναι απλό! Απλά υποβάλετε τη δική σας εμπειρία με έναν ιστότοπο μαζί μας και θα μοιραστούμε και θα ενημερώσουμε την αποκλειστική σελίδα μας.

Μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε οπαδούς του Facebook και να μην εξαπατηθείτε;

Εάν είστε κάποιος που δίνει προσοχή σε αυτά τα πράγματα και παρατηρεί την προσοχή άλλων ανθρώπων, τότε το να έχετε περισσότερους οπαδούς twitter ή likes στο Facebook μπορεί να φαίνεται σαν σήμα τιμής. Αυτό σημαίνει ότι οι «μάζες» σας εγκρίνουν – που είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους ευθυγραμμίζεται περισσότερο η κοινωνική σας πραγματικότητα επέλεξαν να σας δώσουν προσοχή. Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι είχαν μακρά ιστορία αγοράς οπαδών. Για παράδειγμα, στην αρχαία Ρώμη, η ελίτ προσλάμβανε ανθρώπους για να χειροκροτούν για αυτούς σε εκδηλώσεις. Αυτές τις μέρες όμως, πληρώνουμε χρήματα για να ενισχύσουμε τον εγωισμό μας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook. Το χειροκρότημα έχει εξελιχθεί σε "Μου αρέσει" και σε σχόλια.

Τα likes που αγοράζω δεν πάνε σε αντίθεση με τη θέση μου;

Ο λόγος που οι άνθρωποι αγοράζουν οπαδούς είναι αρκετά απλός. Να το θέσω, τους κάνει να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, όταν νομίζετε ότι σε κάποιον αρέσει η σελίδα σας στο Facebook, σας αρέσει περισσότερο ο εαυτός σας.

Θα αγοράσω πραγματικά ή ψεύτικα "μου αρέσει" στο Facebook;

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι αγοράζουν οπαδούς στο Facebook για να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί άνθρωποι επιθυμούν κοινωνική αποδοχή και θέλουν να είναι δημοφιλείς μεταξύ άλλων ανθρώπων.
Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν οπαδούς στο Facebook το κάνουν επειδή φοβούνται ότι δεν είναι δημοφιλείς.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φοβούνται να απορριφθούν από τους ανθρώπους γύρω τους. Δεν θέλουν πολλοί να απορριφθούν.
Η απόρριψη μπορεί να είναι ιδιαίτερα τραυματιστική για τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι φοβούνται να απορριφθούν από τους ανθρώπους που αγαπούν και μισούν.

Είναι ασφαλής η αγορά του Facebook;

Σίγουρα. Οι χρήστες αγοράζουν οπαδούς στο Facebook επειδή θέλουν να γίνουν αντιληπτοί πιο έντονα από ό, τι βλέπουν οι άλλοι στην πραγματικότητα. Είναι ένας τρόπος βελτίωσης της εικόνας τους, ή πώς τους βλέπει ο κόσμος. Οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να το κάνουν αυτό, και είναι κοινό σε όλες τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, η αγορά οπαδών στο Facebook είναι ένα ανόητο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Οι άνθρωποι δεν είναι πραγματικοί φίλοι ή σύμμαχοι. Είναι απλά άνθρωποι που γνωρίζεις και μπορείς να χρησιμοποιήσεις για δικό σου όφελος στο μέλλον.

Μπορεί μια εταιρεία να αφαιρέσει τα "Μου αρέσει" στο Facebook μετά την παράδοσή τους;

Αυτό δεν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Στο τέλος, η αγορά οπαδών στο Facebook είναι σαν να πληρώνετε κάποιον για να είναι φίλος σας. Τους πληρώνετε για να προσποιούνται ότι είστε πιο δημοφιλείς από ό, τι είστε στην πραγματικότητα.
Τελικά μπορεί να πληρώνεις ανθρώπους για να προσποιούνται ότι νοιάζονται για σένα. Είναι σαν μια γελοία φιλανθρωπική δωρεά όπου τα χρήματα δεν βοηθούν όσους έχουν ανάγκη, αλλά πηγαίνουν μάλλον προς τη διαφήμιση.

ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙς ΤΗΝ ΕΡΏΤΗΣΉ ΣΟΥ ΕΔΏ;

Έχεις ακόμα ερωτήσεις;Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή κριτικές και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Χρήσιμοι πόροι

Ψάχνετε για εξαιρετικούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την επωνυμία σας; Μην ψάχνεις πέρα.

Περπατάμε εδώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας αρέσει να μιλάμε.

BuyLikesReview.org